Maandag 12:00 18:00
Dinsdag 09:30 18:00
Woensdag 09:30 18:00
Donderdag 09:30 18:00
Vrijdag 09:30 18:00
Zaterdag 09:30 17:00

Een winkel vol 
leuke spullen

Maandag 12:00 18:00
Dinsdag 09:30 18:00
Woensdag 09:30 18:00
Donderdag 09:30 18:00
Vrijdag 09:30 18:00
Zaterdag 09:30 17:00

Jouw Marktkraam Echt
Bovenstestraat 5
6101 EG Echt

0475 576387
echt@jouwmarktkraam.nl

Huur je eigen verkoopplek

Heb je een (web)shop en een overschot aan gloednieuwe items? Puilen jouw kasten uit met spullen die te mooi zijn om zomaar weg te doen, maar die je eigenlijk niet meer gebruikt? Ben je een creatieve doe-het-zelver met bijzondere DIY producten?  Bij Jouw Marktkraam verkoop je je producten aan heel Nederland.
 

En de opbrengst, die is voor jou.

Hoe werkt het?

Je huurt 1 of meer kramen, voor een klein bedrag per week. Op de websitepagina van jouw vestiging vind je alle prijzen.

Je kraam is ongeveer 1 meter breed en 60cm diep met een hangrek van 220cm hoog. De kraam is van hout en je mag er je eigen gezellige kraam van maken. Per vestiging kunnen de maten wat verschillen en zijn er verschillen in type kramen zoals: kledingkramen, grondplaatsen, planken en soms ook units voor de zakelijke huurders.

content image
  • Je kunt op elk moment van de dag je kraam inrichten, wijzigen of opruimen. Je mag ook gedurende de huurtijd meer spullen in je kraam zetten. Heb je niet alles verkocht, kun je de huurperiode makkelijk verlengen.
  • Je krijgt stickers met je persoonlijke barcode voor op je producten. Je mag zelf de prijs van je spullen bepalen. Die zet je op de stickers. Voor het verkopen van kleding kun je gebruik maken van onze kledinghangers.
  • Wij verzorgen de verkoop van jouw spullen. Aan het einde van de huurperiode storten wij de volledige opbrengst op je bankrekening. Huur je een kraam voor een langere periode, dan maken we in overleg de winst iedere maand over.
  • Op de Jouw Marktkraam-app kun je ieder moment van de dag je verkoop volgen.
  • Op de laatste dag van de huurperiode haal je uiterlijk om 17:00 uur je overgebleven spullen op. Je kunt er ook voor kiezen om de overgebleven spullen af te staan aan Jouw Marktkraam, deze worden dan verkocht voor een goed doel.

"Leuk shoppen voor iedereen! Al veel nieuwe- en tweedehands spullen gekocht en verkocht. Kijk, dat is shoppen met winst!"

Kinderen en kraam huren

Ook kinderen zijn bij ons zeer welkom! Door ze alleen, met een vriendje of misschien wel met de hele klas een kraam te laten huren, maak je kinderen op een leuke en speelse manier bewust van meerdere zaken. Zo leren ze omgaan met geld en het hergebruiken van spullen. Zelfs de marketing van de kraam om tot een beter resultaat te komen is een mooi leerdoel. Een stukje bewustwording, duurzaamheid en samenwerking. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.

content image

Verkooptips

Zorg dat je spullen schoon, netjes, heel en compleet zijn.

Geef ze een scherpe prijs.

Kom je kraam tussendoor eens checken. Je kunt het dan aanvullen met andere spullen of opnieuw stylen.

Vertel je verhaal achter de producten. Waarom wil je het verkopen of waarom heb je het zo gemaakt?

Vertel je vrienden en familie dat je je spullen gaat verkopen en waar ze het kunnen vinden.

Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest en Twitter en deel onze berichten.

Zakelijk huren

Het shop-in-shop concept bij Jouw Marktkraam is ook speciaal geschikt voor winkels die behoefte hebben aan een extra verkooppunt en webshops die hun spullen ook in een fysieke winkel willen aanbieden.

  • Je richt je verkoopplek in met jouw spullen, in jouw stijl en sfeer.
  • Wij verkopen de spullen voor je, dus je hoeft geen personeel in dienst te nemen.
  • Je kunt extra reclame maken voor jouw onderneming.
  • De volledige opbrengst is voor jou.
  • Informeer bij de vestiging bij jou in de buurt naar de mogelijkheden en prijzen.
content image- 1502280121

Jouw Marktkraam app

Download de gratis app van Jouw Marktkraam en volg je verkopen op de voet. Het is ook mogelijk om meerdere kramen uit meerdere vestigingen toe te voegen, voor als je een plekje hebt in meerdere winkels.

content image- 1502280187
content image- 1502280194