Een winkel vol 
leuke spullen

Nieuws

Half jaar bezig! [Video]

01-08-2017

Mensen,

Wat heb ik het afgelopen half jaar genoten van iedereen. Bekijk snel het filmpje!

 

 

Lees verder

Samenwerking Juffrouw Zonder Kop & Jouw Marktkraam Echt

13-03-2017

Opzoek naar op maat gesneden individuele begeleiding?

In samenwerking met Juffrouw Zonder Kop kunt u ook bij Jouw Marktkraam Echt terecht voor individuele begeleiding.

Jouw Marktkraam biedt deze individuele begeleiding aan mensen in alle leeftijden, met of zonder beperking / handicap inzicht in wie ze zijn, wat ze kunnen en welke competenties nodig zijn voor het voeren van een eigen bestaan. Wij doen dit doormiddel van individuele begeleiding  en coaching op maat, rekening houdend en  gebruik maken van gezin, familie, omgeving en netwerk. Dit kan vanuit de diverse grondslagen zoals: ZIN, PGB, WLZ of eigen initiatief. Van belang is dat deelnemers een baan hebben die bij hun mogelijkheden en interesses past.

Wij richten ons vooral op het aanzetten tot zelfsturing, zelf denken, zelf ontplooiing en competentie gericht werken. En zorgen ervoor dat de eigen kracht wordt aangewend en benut.De kern is dat de ander in staat wordt gesteld zich optimaal te ontwikkelen en daar waar hij of zij steun van anderen nodig heeft, zoveel mogelijk zelf de regie te houden.

Het doel is om mensen bewust te maken van hun eigen kracht. Zelfrespect, zelfwaardering, uiting geven aan creativiteit en het dragen van verantwoordelijkheid. Wij houden rekening met ieders mogelijkheden. Niet alles uit handen nemen maar samen op weg naar zoveel mogelijk eigen regie, participatie en zelfredzaamheid in de samenleving.

Investeren op de eigen kracht van hulp vragende mensen verminderd duurzaam de vraag om hulp. Sterker nog, vanuit die zelfwaardering en eigen kracht gaan zij bijdragen en worden van toegevoegde waarde voor de samenleving als geheel.

Onze kracht: Individuele begeleiding, de handen uit de mouwen en actie met aantoonbaar resultaat. Professionele hulp met erkende methoden en methodieken.

De sleutel van de organisatie: Maatwerk, preventief, eigen regie, maximale participatie in de samenleving.

Geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen doen? Neem dan contact op met:

Boerderijterras Juffrouw Zonder Kop

Echterstraat 5

6114 KC Dieteren

Tel: 046 4492654

Email: boerderijterrasjzk@planet.nl

Website:  www.juffrouwzonderkop.com

Of

Erich Maassen - Jouw Marktkraam Echt

Zuiderpoort 2a Echt

Mobiel    : 06 53127984

Email      : echt@jouwmarktkraam.nl

Website  : www.jouwmarktkraamecht.nl

Lees verder

Vrijwilligers gezocht

25-01-2017

Beste allemaal,

Jouw Marktkraam Echt is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om in "de gezelligste winkel van Echt" hand- en spandiensten te verrichten. Denk daarbij aan het ondersteunen van huurders, meehelpen bij het inrichten van een kraam of baliewerkzaamheden.

Heeft u interesse, bel of mail dan naar naar onderstaande gegevens. 

Bel naar: +31653127984
Stuur een mail naar: echt@jouwmarktkraam.nl

 

Vrijwilligers gezocht..!

Lees verder

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ook op video gespot